Intervija ar restorānu kritiķi no Lielbritānijas Endiju Heileru

Cilvēks, kurš zina, kā garšo insekti un kurš ir ieturējis maltīti visos pasaules 3 zvaigžņu Mišelin restorānos... divi spilgtākie fakti, kas nāk prātā, runājot par restorānu kritiķi no Lielbritānijas Endiju Heileru.
Pagājušajā nedēļā «Rītā Panorāmā» rādījām interviju ar vienu no pasaulē slavenākajiem šefpavāriem, restorāna «The Fat Duck» dibinātāju Hestonu Blūmentālu, bet šoreiz mēs pievēršamies – tā teikt – frontes pretējai pusei. Linda tikās ar vienu no pasaulē ietekmīgākajiem un cienītākajiem restorānu kritiķiem, kura viedokli augstu vērtē gan jau minētais Blūmentāls, gan citi viņa kolēģi. Turpinām ar sarunu