LTV1 ēterā jauns seriāls - "Restorāns Amigos"

LTV1 ēterā jauns seriāls - "Restorāns Amigos"

No 18.maija LTV1 ēterā plkst.22:00 TV pirmizrādi piedzīvos beļģu seriāls «Restorāns Amigos». Kopumā seriālam paredzētas 10 sērijas.

Seriāla stāsts melnā humora garā vērpjas ap pieciem dažāda vecuma un tautību cilvēkiem, kuri atbrīvojušies no ieslodzījuma un nodibinājuši restorānu.

Seriāla galvenais varonis ir Riks, kurš ieslodzījumā pavadījis 15 gadus un šajā laikā sapņojis, ka iznākot no cietuma uzsāks jaunu, pavisam citu dzīvi bez kriminālās pasaules un noziedzības.

Jau ieslodzījumā, apguvuši pavārmākslas iemaņas un sociālā dienesta atbalstīti, Riks ar paziņām nodibina restorānu «Amigos», bet tā turpmākās gaitas nesolās būt rozēm kaisītas, tā kā restorāns atvērts vietā, kas agrāk kalpojis kā bordelis.

Ir brīži, kuros grūti nodalīt divas pasaules - to, kas ved uz labo, un to, kas atpakaļ kriminālajā pagātnē.

Rikam izaicinājumu pilnajā laikā nolēmusi palīdzēt meita, kura darbojas kā vīnzine, tāpat restorānā darbojas turks, kurš apbur ar savu pavārmākslu, apdrošināšanas brokeris, kurš nospēlējis visu naudu, kāds vīrs, kuram dota nudien pēdējā iespēja nostāties uz likumīgās dzīves takas, kāds jauneklis, kas cenšas iekarot policistes sirdi.

Daudz kas liecina par neizdošanos, taču šī komanda ir apņēmības pilna īstenot savu sapni.

Seriāla režisori: Kadirs Balči (Kadir Balci) un Hendriks Mūnens (Hendrik Moonen).

Lomās: Jirgens Delanē (Jurgen Delnaet), Džonijs Voners (Johny Voners), Vouters Hendrikss (Wouter Hendrickx), Matjē Siss (Mathieu Sys), Sahins Avči (Sahin Avci) un Fransa Lefībra (Frances Lefebeure).