Latvijas Televīzijā pirmizrādi piedzīvos Vācijas seriāls "Izmeklētāja Lanca"

Latvijas Televīzijā pirmizrādi piedzīvos Vācijas seriāls "Izmeklētāja Lanca"

No 2. jūnija Latvijas Televīzijā pirmizrādi piedzīvos Vācijas seriāls «Izmeklētāja Lanca». Pirmo sēriju LTV1 ēterā varēs vērot plkst.15.05. Kopumā LTV1 kanāls seriālu pārraidīs 32 sērijās līdz 18. jūlijam.

Seriāla darbība risinās Bavārijas galvaspilsētā Minhenē. Galvenā varone Vera Lanca ir slepkavību nodaļas vadītāja. Viņa risina ne vien noziegumus, arī viņas pašas privātā dzīve ir bagātiem notikumiem piepildīta - izmeklētāja ir atraitne un viena audzina meitu, bet kā atbalsts kalpo arī viņas patēvs - bijušais policists Georgs Lancs.

Noziegumus Lancai palīdz risināt divi viņas kolēģi - izmeklētāji Pauls Bomers (Paul Böhmer) un Jans Trompeters (Jan Trompeter).

Kā izmeklētājas Lancas darba pienākumus apvienot ar pašas dzīvi? Kā pierādīt sevi spoži, neziedojot ģimeni un draugus? Tas viss būs redzams Latvijas Televīzijas skatītājiem seriālā «Izmeklētāja Lanca».

Izmeklētājas Lancas lomā iejutusies austriešu aktrise Katarīna Boma (Katharina Böhm). Viņa dzimusi 1964.gadā  un jau 12 gadu vecumā debitēja Klāras lomā Šveices bērnu seriālā «Heidi».

Kopumā viņa filmējusies teju 100 kino lomās, no kurām «Izmeklētāja Lanca» ir viena no nozīmīgākajām.

K. Bomai ir dēls Samuels (dzimis 1998.gadā) un viņa šobrīd dzīvo Minhenes apkaimē, Baldhamā.