Latvijas Televīzijā svētdien būs iespēja sekot līdzi norisēm Rīgas maratonā

Latvijas Televīzijā svētdien būs iespēja sekot līdzi norisēm Rīgas maratonā

Foto: LTV/ Beate Brigmane-Briģe

Latvijas Televīzijā svētdien, 15. maijā, gaidāmas tiešraides no Rīgas maratona – pieslēgšanās 11. novembra krastmalai, kur LTV raidījumu vadītāji Uģis Joksts un Karīna Rubene ziņos par aktuālajām norisēm, rezultātiem un dalībnieku emocijām. Noslēdzot maratonu, dienas beigās būs skatāms plašāks apskats.

Rīgas maratons, kas šogad veltīts Ukrainas atbalstam, 14. un 15. maijā pulcēs vairāk nekā desmit tūkstošus skrējēju no vismaz 57 pasaules valstīm. Visi galvenie notikumi gaidāmi svētdien, tāpēc jau plkst. 8.20 LTV1 un REplay.lv notiks pirmā pieslēgšanās 11. novembra krastmalai. Rīts iesāksies ar klasiskā maratona, kas ir 42 kilometri un 195 metri, un pusmaratona distanču startiem.

Nākamajā tiešraidē plkst. 14.30 Uģis Joksts un Karīna Rubene stāstīs par klasiskā maratona un pusmaratona rezultātiem, kā arī 10 un 6 kilometru distancēm, kas notiks dienas vidū. Pēdējā pieslēgšanās gaidāma plkst. 18.20 – visās distancēs uzvarētāji jau būs noskaidroti, bet trasē, iespējams, vēl skries entuziasti.
Noslēdzot dienu, plkst. 19.35 LTV7 un REplay.lv būs skatāms plašāks Rīgas maratona apskats. 

Latvijas Televīzijai ir gods arī šogad ne tikai pārraidīt lielāko skriešanas notikumu Baltijā, bet arī pašiem piedalīties – dažādas distances maratonā skries četrpadsmit LTV darbinieki.

“Mans Rīgas maratons” – plkst. 8.20, plkst. 14.30 un plkst. 18.20 LTV1 un REplay.lv, “Mans Rīgas maratons. Apskats” – plkst. 19.35 LTV7 un REplay.lv.