LTV piedāvā iespēju sublicencēt hokeja čempionāta spēļu pārraides

LTV piedāvā iespēju sublicencēt hokeja čempionāta spēļu pārraides

Šodien sākas Pasaules čempionāts hokejā, kas norisināsies no 13. līdz 29. maijam Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē. Latvijas Televīzija (LTV) piedāvā publiskās noskatīšanās sublicenci LTV7 pārraidītajām Pasaules čempionāta hokejā spēlēm.

Sublicence nodrošina iespēju vērot Pasaules čempionātu hokejā ne vien ģimenes un draugu lokā, bet arī organizēt tā skatīšanos un līdzi jušanu publiskā vietā. Komersanti, pašvaldības un jebkurš cits interesents, kas vēlas organizēt čempionāta publisku skatīšanos*, var aizpildīt sublicences pieteikuma sagatavi, kas pieejama šeit: https://ltv.lsm.lv/lv/pakalpojumi/sublicences

Ja dokuments tiek aizpildīts elektroniski, tas jānosūta uz e-pasta adresi ltv@ltv.lv, savukārt, ja tiek aizpildīts ar roku, tas jānosūta uz adresi – Valsts SIA Latvijas Televīzija, Zaķusalas krastmalā 33, Rīgā, LV-1050, Latvijā.

(*) Publiskā noskatīšanās ir speciāli organizēts pasākums, kas tiek rīkots vietā un laikā, kur ikdienā nenotiek regulāra televīzijas vai interneta kanālu skatīšanās.   

Latvijas Televīzijas un Tet pārraides tiesības nodrošina vienošanās ar Starptautiskās hokeja federācijas Pasaules čempionāta hokejā ekskluzīvo mediju un mārketinga partneri Infront Sports & Media. Vienošanās paredz pārraides tiesības līdz 2023. gadam.