Latvijas Televīzijā šovakar ar jaunu sezonu atgriežas Jāņa Dombura raidījums "Kas notiek Latvijā?"

Latvijas Televīzijā šovakar ar jaunu sezonu atgriežas Jāņa Dombura raidījums "Kas notiek Latvijā?"

No 24. augusta trešdienās plkst. 21.15 Latvijas Televīzijā būs skatāma Jāņa Dombura raidījuma “Kas notiek Latvijā?” jaunā sezona – sabiedrībai nozīmīgas diskusijas ar politiķiem, amatpersonām, dažādu jomu personībām un lietpratējiem par lokāli, valstiski un arī starptautiski būtiskiem jautājumiem. Sabiedrisko mediju portālā LSM.lv pieejami arī raidījuma speciālizlaidumi un plašs “Kas notiek Latvijā?” informatīvais un analītiskais saturs. 

Arī jaunajā sezonā raidījumā gaidāmas diskusijas par aktuālajiem notikumiem, kā arī ilglaicīgu, sabiedrībai nozīmīgu politisko, sociālekonomisko, tiesisko, kultūras un citu jomu procesu analīze kā Latvijas, tā starptautiskā kontekstā. 

“Raidījumam, tāpat kā visai valstij un sabiedrībai, šobrīd ir izaicinājums sabalansēt uzmanību starp aktuālajiem politikas, drošības un sociālekonomiskajiem notikumiem, kā arī citiem būtiskiem procesiem, kas notiek Latvijā, bet paliek “otrajā plānā”. Taču mērķis – veicināt atbildību, atklātību un domāšanu – nemainās,” tā saka raidījuma vadītājs Jānis Domburs.

Šovakar raidījumā “Kas notiek Latvijā? plānots diskutēt un iztirzāt pēdējā pusgada laikā notikušo, tajā skaitā starptautisko organizāciju un sabiedrības pozīcijas un rīcību gan starptautiski, gan Latvijā, reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā dažādos – politiskos, militāros, ekonomiskos, tiesiskos un cilvēciskos – aspektos.

Raidījuma autors un vadītājs ir žurnālists Jānis Domburs, redaktori – Madara Fridrihsone, Jānis Tereško, Zane Mače un Laura Laķe. Raidījuma režisore – Liene Žeimunde, producente – Žanete Ostreiko.

Sabiedrisko mediju portālā LSM.lv – “Kas notiek Latvijā?” tiešraides un ieraksti, arī papildu analītiskais saturs. 

Raidījums “Kas notiek Latvijā?” – no 24. augusta trešdienās plkst. 21.15 LTV1 un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv.