V.I.P. 1. jūnijs. Pirmais pusfināls

Dalībnieki:

Gija Ābele, komandas kapteine, stomatoloģe, kurai patīk darbs, ceļošana un prāta spēles. Jo vairāk ceļo, jo asāk izjūt, ka tik daudz nav redzēts un izprasts. Interesē daudzas tēmas, patīk cilvēki ar labu humora izjūtu.

Edgars Kičigins, strādā loģistikas nozarē. Dvēseles mieru gūst, ļaujoties kulinārijas brīnumiem. Izbraucienos pie dabas allaž līdzi spinings, interesē sports, īpaši Parīzes-Dakāras rallijs, vēsture un pasaules valstis, notikumi.


Kristaps Pildiņš, komandas kapteinis, vēsturnieks, Latvijas Kara muzeja pētnieks, pastiprināti interesējas par Latvijas armiju starpkaru periodā un Latvijas Neatkarības karu. Nodarbojas ar sportu, pats komentē sporta notikumus televīzijā. Interesē notiekošais Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) un pludmales volejbolā. Cer kādreiz uzrakstīt grāmatu.

Andris Pūce, kapteiņa draugs un domubiedrs. Ikdienā ārsts, patīk ģeogrāfija un vēsture, no viena gala līdz otram lasa tikai žurnālus par vēsturi, dzied Prezidiju Konventa vīru korī, izvairās no jautājumiem par medicīnu.