Vienas valsts ietvaros ir iespējams nokļūt gan svelmainā stepē «Hortobagy», gan ainaviskā kalnu pasaulē, gan deviņu vulkānu nosētā Balatona ezera apkaimē. Greznā, monumentālas arhitektūras un izsmalcinātu restorānu piepildītā Budapešta vienlaikus ir jauniešu iecienītākais ceļamērķis pasaulē, jo šī pilsēta burtiski pulsē no uzdrīkstēšanās būt brīviem. Galvenajā lomā šajā raidījumā nokļūst gulašs. Uzzināsim arī, kā ungāri no Dienvidamerikas čili pipara selekcionēja saldo papriku, kā no šīs paprikas top slavenais lečo un, cik daudz paprikas pulvera gadā apēd vienā Ungārijas mājsaimniecībā. Viesosimies labākajā vīna audzēšanas reģionā, kur kopā ar vietējiem uzvārīsim vienu kārtīgu zilās stepes govs sautējumu «porkolt».