
Saistītie raksti
Vēl par šo tēmu








Reģioni Krustpunktā
Aktualitātes Kurzemē. Komentē Talsu televīzijas pārstāve Sanita Liepiņa


Īstenības izteiksme 15 minūtēs
Kādas iespējas mājražotāju produktiem konkurēt ar lielveikala produkciju?
«Iekodies Kurzemē». Zivju kūpināšana un zupas vārīšana Kolkā. Bāka un Dundagas p
Pirmajā ceļojuma dienā Māra dodas uz zvejnieku sētu, kur ar saimnieci gatavo zivju zupu un gardas uzkodas no sīgas. Bet Mārtiņš pēta Kurzemes zivju kūpināšanas tradīcijas, kāpj Šlīteres bakā un ciemojas Dundagas pilī.
Pievienot komentāru
Pievienot atbildi
Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!