• Ceturtdiena, 2021. gada 13. maijs
  • Vārda diena: Ira, Iraīda, Irēna, Irina
  • Rīgā skaidrs, +18 °C, DA vējš, 3,12m/s
LSM Bērnistaba

«Pārtikas revidents». Asie pipari

Pārtikas revidents

Šajā raidījumā «Pārtikas revidents» pētīs dažādus asos piparus jeb čili. Viegli pikanti un arī izaicinoši karsti – tie ir neatņemama Meksikas, Indijas un citu Āzijas valstu ēdienu sastāvdaļa.

Raidījuma komanda dosies ciemos pie «Burka & Ledus» – uzņēmuma, kas nodarbojas ar čili audzēšanu un pārstrādi, lai uzzinātu, kā šādi pipari aug un kā vienu atšķirt no otra. Tikmēr meksikāņu šefpavārs Havjers Garsija atklās, kas jāņem vērā, tos gatavojot un ēdot.

Daži cilvēki uzskata, ka asi ēdieni ir taisnākais ceļš uz kuņģa čūlu, taču jaunākie pētījumi liecina, ka tā, visticamāk, nav taisnība. Skaidrību par to, kā čili ietekmē mūsu veselību, ieviesīs speciālisti.

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

Kā asi ēdieni patiesībā ietekmē veselību?

Pārtikas revidents

Trekns vai vājpiena biezpiens – kurš veselīgāks?

Pārtikas revidents

Noskaties, kā Rīgā audzē un pārstrādā čili!

Pārtikas revidents
Anotācija

«Pārtikas revidents». Rieksti

Pārtikas revidents