Slaviša Stojanovičs nosauc futbola izlases satāvu EČ kvalifikācijas spēlēm

Šodien kandidātu sarakstu pēdējām divām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm nosaucis Latvijas futbola valstsvienības galvenais treneris Slaviša Stojanovičs, kuri futbolisti centīsies Latvijai izcīnīt pirmo punktu turnīrā stāsta Andris Auziņš.

Eiropas čempionāta kvalifikācija Latvijas izpildījumā ir katastrofāla – divas kārtas pirms turnīra beigām mūsējie nav izcīnījuši ne punkta. Galvenais treneris Slaviša Stojanovičs pirmo reizi šajā ciklā uz treniņnometni izsaucis tos pašus spēlētājus, kuri sastāvā bija iepriekšējā nometnē. Iztrūkst Denisa Rakela un Artūra Karašauska, bet viņiem aizvietotāji nav meklēti...

Intervija - Slaviša Stojanovičs, Latvijas valstsvienības galvenais treneris

Stojanovičam līgums par valstsvienības vadīšanu ir spēkā arī uz nākamo ciklu, bet kopš LFF vairs nevada Kaspars Gorkšs, trenera krēsls varētu sašķobīties. Stojanoviču darbā pieņēma tieši Gorkšs, bet tā brīža opozīcija, kurai LFF valdē šobrīd balsojumos ir vairākums – Stojanoviču smagi kritizē jau no viņa pirmajām dienām pie izlases stūres.

Intervija - Slaviša Stojanovičs, Latvijas valstsvienības galvenais treneris

Latvijas izlases treniņi sāksies svētdien pēc noslēdzošajām Virslīgas spēlēm, bet uz Slovēniju valstsvienība dosies trešdien. Spēle pret Slovēniju būs īpaša tieši Stojanovičam, viņš pats ir šīs valsts pilsonis, turklāt pirms astoņiem gadiem pats trenēja Slovēnijas valstsvienību.