"TTT Rīga" basketbolistes gatavojas jaunajai sezonai

"TTT Rīga" basketbolistes gatavojas jaunajai sezonai. Sastāvs krietni atjaunināts, pagaidām komanda vēl netrenējas pilnā sastāvā. Par gatavošanos un komandas mērķiem Raimonds Gekišs.

Starpsezonā «TTT Rīga» piedzīvojusi kardinālas pārmaiņas. Galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam komanda praktiski jābūvē no jauna. No pagājušā gada sastāvā palikušas tikai trīs basketbolistes – Aija Klakocka, Kate Krēsliņa un Karlīna Pīlābere. Kamēr no traumas atgūstas viens no būtiskākajiem «TTT» papildinājumiem – Kitija Laksa. Rīta treniņos Zībarta rīcībā ir tikai astoņas spēlētājas. Treneri cer, ka Kitija spēs komandai palīdzēt novembra izskaņā.

Intervija - Mārtiņš Zībarts, «TTT Rīga» galvenais treneris

Šosezon «TTT» pārstāvēs trīs ārzemnieces. Amerikānietes - Megana Hafa, Lineja Hārpere, kura ASV sastāvā uzvarējusi U-17 un U-19 pasaules čempionātos, un zviedriete – Binta Drameha, kura šovasar Eiropas čempionātā ar Zviedrijas valstsvienību izcīnīja sesto vietu, pirms tam astotdaļfinālā Rīgā uzvarot Latvijas izlasi.

Intervija - Binta Drameha, «TTT Rīga» uzbrūkošā aizsardze

Šonedēļ «TTT» aizvadīs divas pārbaudes spēles, bet pirmo Eirolīgas spēli «TTT Rīga» aizvadīs 16. oktobrī savā laukumā pret 2015. gada Eirolīgas čempioni un divpadsmikārtējo Čehijas labāko komandu «Prāgas USK».