Eirolīga sievietēm. "TTT Rīga" - "Reyer Venezia"

Diemžēl "TTT Rīga" piedzīvoja zaudējumu Anetes Šteinbergas un Lauras Melderes Venēcijas "Umana Reyer". Vairāk Matīss Timofejevs.

Latvijas sieviešu basketbola čempionvienība «TTT Rīga» trešdien mājās ar 60:68 zaudēja Anetes Šteinbergas pārstāvētajam Itālijas klubam «Reyer Venezia», laukumā tiekoties abām Eirolīgas grupas pastarītēm. «TTT Rīgai» rezultatīvākā ar 18 punktiem bija Megana Hafa, kura arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet 12 punktus pievienoja Kate Krēsliņa. Uzvarētājām ar 16 punktu guvumu izcēlās Šteinberga. Rīdzinieces daudz paļāvās uz trīspunktu metieniem, taču trāpīja tikai piecus no 25 trejačiem.

Pirmo spēli Eirolīgā pēc savainojuma sadziedēšanas aizvadīja «TTT Rīga» basketboliste Kitija Laksa, kura teju 19 minūtēs guva divus punktus un netrāpīja nevienu no septiņiem metieniem no spēles. Laksa pēc mača intervijā Latvijas Televīzijai atzina, ka ir vīlusies par zaudējumu, kas mazināja prieku par došanos laukumā.

Savukārt Anete Šteinberga bija gandarīta par savas komandas sniegumu, jo Itālijas klubs ar maksimālu pašatdevi izcīnīja uzvaru, kas vairo cerības turnīra turpinājumā.