Šlesers dibinās partiju; apsver kopīgu startu ar GKR

Latvijas Televīzija abos kanālos rītdien, 15. februārī, no pulksten 11.15 līdz 12.00, translēs olimpisko medaļnieku sagaidīšanas tiešraidi, kopā ar visu Latviju sveicot kamaniņu sportistu komandu ar gūtajiem panākumiem.

LTV1 un LTV7 rītdien pārraidīs mūsu olimpisko laureātu – kamaniņu braucēju - sagaidīšanu lidostā, kur tiešraidi vadīs Latvijas Televīzijas (LTV) žurnālists Uģis Joksts. LTV sniegs iespēju skatītājiem visā Latvijā vērot Latvijas lepnumu – kamaniņu sportistu ierašanos mājās pēc izcīnītajām divām bronzas medaļām Sočos. Bronzas medaļu divnieku sacensībās guvuši sportisti Andris un Juris Šici, ar otru bronzu viņi apbalvoti komandas stafetē kopā ar Mārtiņu Rubeni un Elīzu Tīrumu.

LTV7 turpina plaši atspoguļot 2014. gada Ziemas Olimpiskās spēles līdz noslēguma ceremonijai, ko tiešraidē LTV1 un LTV7 pārraidīs 23. februārī pulksten 17.50.

Spēļu tiešraides, kā arī olimpiskās ziņas un viedokļi ir pieejami īpašā Olimpisko spēļu mājas lapā sabiedrisko mediju ziņu portālā www.lsm.lv/lv/sochi. Šim notikumam speciāli izstrādāta bezmaksas aplikācija Android un iOs operētājsistēmām ļauj lsm.lv video, audio, bilžu un tekstu saturu lasīt arī mobilajos telefonos, kā arī pieteikties Latvijas sportistu rezultātu notifikācijām.