V.I.P. 12. oktobris. Pirmais pusfināls

Dalībnieki:

Jānis Polis, komandas kapteinis, mārketinga profesionālis ar padziļinātu interesi par mūziku un aktuālajiem notikumiem pasaulē. Iepriekš darbojies žurnālistikā un sabiedriskajās attiecībās. Dzied korī.

Jānis Vētra, kapteiņa kora biedrs un konkurents «Cukcuruk» turnīros, kas ir draugu un paziņu lokā aktīvi spēlētas, pašu izdomātas un attīstītas galda spēles. Ārsts – neirologs, rezidents Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā. Cilvēks, uz kuru var paļauties. Hobijs – slieku audzēšana uz palodzes.

Agate Mežule, kopā ar kapteini dzied korī, spēlē «Cukcuruk» un piedalās prāta spēlēs komandas «Apskaidrība» sastāvā. Aizrauj kino un fotogrāfija. Oficiālā Harija Potera biogrāfijas veidotāja Latvijā.


Artūrs Kurzemnieks, komandas kapteinis. Šobrīd students, drīzumā plāno pabeigt datorzinātņu maģistra studijas Zviedrijā. Brīvo laiku pavada, dodoties pārgājienos, laivu braucienos vai citās aktivitātēs. Dzied korī, lasa, seko līdzi zinātnes un tehnoloģiju aktualitātēm.

Zane Jansone-Langina, kapteiņa draugs un prāta spēļu komandas biedrs. Optometriste, pasniedzēja. Brīvajā laikā Zanei patīk apmeklēt kori, teātri un sporta pasākumus.

Aleksandrs Dorogojs, kapteiņa sola biedrs, draugs un prāta spēļu komandas biedrs. Studē medicīnu. Nodarbojas ar peldēšanu. Patīk gatavot ēdienu, ir hokeja fans, pats to arī spēlē, bet naktīs vēro NHL spēļu tiešraides.