Latvijas futbola virslīga. "Riga FC" – FK "Spartaks"

Pirms šīs spēles no līderēm RFS un FK «Valmieras» «Riga FC» atpalika par vienu punktu - tātad uzvara dotu viņiem līderpozīciju... Savukārt FK «Spartaks» ieņēma 7.pozīciju.

Spēle iesākās ar pārsteidzoši labu FK «Spartaks» sniegumu. Aizsardzība tika galā ar vairākiem Rīgas momentiem, turklāt puslaika vidū nigērietis Ričards Fraidejs pretuzbrukumā guva vārtus un panāca 1-0 FK «Spartaks» labā. Kopumā Jūrmalas komanda 1. puslaikā vairāk sita pa vārtiem un varēja panākt arī 2 vārtu pārsvaru.

Pēc pārtraukuma rīdzinieki veica vairākas maiņas - turpināja ļoti daudz uzbrukt un uz maiņu laukumā nākušais brazīlis Felipe Brisola panāca neizšķirtu 1-1. Turklāt Jūrmalas komandas nigēriešu pussargs Oguniji nopelnīja otru dzelteno kartīti - atstājot FK «Spartaks» mazākumā. «Riga FC» izmisīgi centās izraut uzvaru - minūti pirms pamatlaikā beigām melnkalnietis Stefans Miloševičs guva savus 11 vārtus sezonā un nodrošināju uzvaru «Riga FC» 2-1.

Intervija - Vladimirs Kamešs, «Riga FC» aizsargs

Pateicoties uzvarai «Riga FC» kļuvusi par turnīra līdervienību par 2 punktiem apsteidzot RFS un FK «Valmiera», bet FK «Spartaks» saglabā 7.pozīciju.