• Sestdiena, 2021. gada 17. aprīlis
  • Vārda diena: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
  • Rīgā skaidrs, +16 °C, Z vējš, 4,63m/s
LSM Bērnistaba

«Pārtikas revidents». Itāļu ēšanas paradumi.

Pārtikas revidents

Šoreiz «Pārtikas Revidents» pētīs Eiropas ilgdzīvotāju itāļu ēšanas paradumus. Runā, ka viens no šīs ilgā mūža noslēpumiem ir Vidusjūras diēta. Tā ir gan uztura, gan dzīvesveida kopums, kas raksturīgs Vidusjūras reģionā dzīvojošiem cilvēkiem. Bet ko un kā ēd Itālijas iedzīvotāji? Un kāpēc tur tik iecienīti ir dažādi balto miltu produkti, piemēram, pastas un picas, no kurām pašmāju uztura speciālisti parasti iesaka atturēties?

Raidījumā ar saviem ēšanas paradumiem dalīsies Latvijā populārais šovmenis un dziedātājs Roberto Meloni un citi itāļi. Tikmēr itāļu pavāri Rafaels un Rita rādīs, kā top īsta itāļu pica, mājās gatavota pasta un Boloņas ragu, bet pašmāju uztura un veselības speciālisti stāstīs par Vidusjūras diētu un to, ko mēs varam mācīties no itāļu ēšanas kultūras.

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

«Pārtikas revidents». Itāļu ēšanas paradumi

Pārtikas revidents

Ražotājs atklāj, kā patiesībā gatavo vārītās desas!

Pārtikas revidents

Kāpēc cīsiņiem un desām pievieno nitrītus?

Pārtikas revidents

Vai importētās zemenes nav pilnas ar ķīmiju?

Pārtikas revidents