Intervija ar Gunti Veitu un Jāni Kirmušku

25.maijā Talsu Sauleskalna estrādē norisināsies Kurzemes lielākais vasaras mūzikas festivālā «Zvaigznes virs Talsiem». Tajā piedalīsies grupas «Credo», «Tautumeitas», dziedātāja Aija Andrejeva ar grupu, «Līvi», «Tranzīts», «Bermudu Divstūris», atraktīvā grupa «Transleiteris», kā arī 2019. gada TV šova «X Faktors» trešās vietas ieguvēji grupa Radio trio.

Katra grupa uzstāsies stundu, izpildot savus populārākos hitus. Savukārt grupu uzstāšanās starplaikos publiku izklaidēs un jautru mūziku spēlēs DJ Roberts Lejasmeijers.

Kā norāda pasākuma rīkotāji, mūzikas festivāls «Zvaigznes virs Talsiem» ir pasākums ģimenei, kurā ne tikai skanēs mūzika visdažādākajām gaumēm un vecumiem, bet arī notiks dažādas aktivitātes.

Ieeja festivālā būs no plkst. 17.30, savukārt šovs sāksies plkst.18. «Brīnišķīga atmosfēra, jautrība un ugunīgas dejas ilgs līdz pat pieciem rītā. Mūzikas festivāls būs baudījums gardēžiem, jo tajā varēs nogaršot visdažādākos ēdienus, tiks piedāvāts ļoti daudzveidīgs alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāsts, arī stipra kafija un gards alus. Bērniem būs dažādi gardumi – popkorns, saldējums, cukurvate u.c.,» atklāj organizatori.

8 EUR IEEJAS BIĻETE – nodrošina ieeju pasākuma teritorijā un brīvu pārvietošanos. Biļete nenodrošina garantētu sēdvietu, bet būs iespēja apsēsties brīvās vietās (estrādes sānos)

VIP sēdvietas nodrošinās iespēju sēdēt pretī skatuvei, garantētu sēdvietu un labāko skatu uz skatuves māksliniekiem.

Pasākuma dienā VIP sēdvietas nebūs iespējams iegādāties un ieejas maksa uz pasākumu būs 12 EUR.

Bezmaksas ieeja – bērniem līdz 10 gadu vecumam, 1. un 2. grupas invalīdiem, uzrādot apliecību ieeja, kā arī 25. un 26. maija vārda dienas un dzimšanas dienas gaviļniekiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu

Biļetes uz mūzikas festivālu «Zvaigznes virs Talsiem» var iegādāties «Biļešu serviss» kasēs, degvielas uzpildes stacijās CIRCLE K, kā arī Latvijas pastā.