Valda Buša retrospekcija "Mans karogs ir krāsa"

Atraktīvais improvizators Mārtiņš Daugulis kopā ar šefpavāru Raimondu Zommeru dosies viesos pie sabiedrībā zināmiem cilvēkiem lūkot, kas atrodas viņu ledusskapī, iztaujās par dzīvi, vērtībām, aktualitātēm, dzīvesstilu, attiecībām ar ēdienu un ēšanu. Kādi pārsteigumi gaidāmi dziedātāja Laura Reinika, vieglatlētes Inetas Radēvičas, režisora Mihaila Gruzdova un citu sabiedrībā zināmu cilvēku ledusskapī, redzēsiet jaunajā LTV1 raidījumā «Ciemiņš virtuvē» no 29. septembra no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 20.00.

“«Ciemiņš virtuvē» būs lieliska iespēja ieraudzīt Latvijas sabiedrībā pazīstamas personības citādā gaismā, nekā viņi atspoguļoti ierasto mediju straujajā ritmā. Sarunas virtuvē ciemos pie slavenībām viņu mājās vienmēr ir dziļākas nekā TV studijā ierakstītās vai ierunātas vienkārši tāpat - garāmskrienot. «Ciemiņš virtuvē» atgriežas pie rāmā un rimtā dziļās intervijas žanra, tikai vieglākā gaisotnē. Zommers nodrošina pārsteigumu virtuvē, kamēr mans uzdevums ir atklāt pārsteigumu namatēvā vai namamātē, pie kura viesojamies. Šis raidījums būs pozitīvs lādiņš skatītājiem, jo citādi nemaz nevar būt - kad pie lieliskiem cilvēkiem viesojas radošākais Latvijas pavārs un labas sarunas mīlošs improvizators,” par jauno raidījumu stāsta tā vadītājs, improvizācijas teātra aktieris Mārtiņš Daugulis.

“Raidījumā dalīšos ar radošām idejām par to, ko var pagatavot no vienkāršiem produktiem.
Ledusskapī nav obligāti jābūt lasim un ikriem lai varētu pagatavot svētku mielastu, ar neuzbāzīgu un vieglu skatu uz lietām radīšu skaistus ēdienus….” komentē restorāna “Kaļķu vārtu” šefpavārs Raimonds Zommers.

Raidījuma veidotāji atklāj, ka pēc pirmajām filmēšanām jau secinājuši – vairāku slavenību reakcija par ielūkošanos viņu ledusskapī bijusi negaidīta. Teātra režisoru Mihailu Gruzdovu skatītāji ieraudzīs citā gaismā nekā ierasts, ļoti viesmīlīgs bijis Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš, Dziedātāja Māra Umpane - Holšteina raidījumā piedalījusies ar mazo meitiņu, bet kādi pārsteigumi gaidāmi Laura Reinika ledusskapī – jau pavisam drīz uzzināsiet jaunajā raidījumā.