• Sestdiena, 2021. gada 23. janvāris
  • Vārda diena: Strauta, Grieta, Rebeka
  • Rīgā mākoņains, +2 °C, D vējš, 4,63m/s
LSM Bērnistaba

«Pārtikas revidents». Uzturvielas un termiskā apstrāde

Pārtikas revidents

UZTURVIELAS UN TERMISKĀ APSTRĀDE Šīs nedēļas raidījumā pārbaudīsim, kā mainās produktu uzturvērtība pēc termiskas apstrādes. Vai sautēta gaļa tiešām ir veselīgāka par ceptu, bet vai svaigi tomāti labāki par saulē kaltētiem? Tas ir jāpārbauda!

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

«Pārtikas revidents». Cukurs: kā tas ietekmē veselību?

Pārtikas revidents
Anotācija

«Pārtikas revidents». Cukurs: vai to iespējams aizstāt?

Pārtikas revidents

«Pārtikas revidents». Ziemassvētku galds

Pārtikas revidents
Anotācija

«Pārtikas revidents». Cukurs: kā tas ietekmē veselību?

Pārtikas revidents

Vai kāpostu sula ir veselīga?

Pārtikas revidents