Latvijas izlase gatavojas spēlei pret Krieviju

Pēc sāpīgā zaudējuma Čehijai Latvijas hokejistiem brīvdiena netika piešķirta. Šodien visa komanda trenējās mačam ar Krieviju. Abu komandu treniņus Bratislavā apmeklēja Matīss Timofejevs.

Krievijas valstsvienības ierindā bija visi līderi, arī Aleksandrs Ovečkins un Teodora Bļugera komandas biedrs Pitsburgas Pingvins sastāvā, Jevgēņijs Malkins. Pretēji apsolītajam viņš interviju LTV galu galā atteica.

Intervija - Jevgēņijs Malkins, Krievijas valstsvienības uzbrucējs

Krievijas valstsvienības galvenais treneris Iļja Vorobjovs atklāja, ka pret Latviju vārtu drošība būs uzticēta Tampabejas Laitning vārtsargam Andrejam Vasiļevskim.

Latvijas valstsvienība trenējās nepilnā sastāvā atpūta tika dota Mikam Indrašim un Guntim Galviņam, bet veselības problēmu viņiem neesot. Uz ledus bija iepriekšējā mačā visvairāk spēlējušie Teodors Bļugers un Ralfs Freibergs. Ralfam gan draud vienas spēles diskvalifikācija par pārkāpumu iepriekšējā mačā.

Intervija - Ralfs Freibergs, Latvijas valstsvienības aizsargs

Mačs pret Krieviju rīt jau 13:15 pēcpusdienā. Pirmspēles studija LTV7 tiešraidē jau no pus vieniem. Matīss Timofejevs, Normunds Pavlovskis no Bratislavas Slovākijā.