Daudzsēriju filma "Sarkanais mežs" tituldziesma

Ierakstīta daudzsēriju filmas «Sarkanais mežs» tituldziesma. Mūziku radījis komponists Zigmars Liepiņš, savukārt dziesmas teksta radīšana uzticēta vienam no filmas scenārija autoriem – Matīsam Gricmanim.
Dziesmu «Nav laika gaidīt» iedziedājis Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.

Portālā LSM.lv no 18. februāra pieejami plašāki materiāli par filmas tapšanu, savukārt no 1. marta preses tirdzniecības vietās būs pieejams īpašs žurnāla «Rīgas Viļņi» speciālizlaidums – veltīts tikai «Sarkanajam mežam».

Daudzsēriju filma «Sarkanais mežs» ir viens no pēdējo gadu nozīmīgākajiem televīzijas projektiem Latvijā. To raksturo vēriens, kino kvalitāte un iztirzāto vēsturisko norišu nepārejošā aktualitāte, jo par mūsu neseno vēsturi mākslas valodā ir runāts maz.

«Sarkanais mežs» – no 2. marta, sestdienās plkst. 21.25 LTV1 un REPLAY.lv. Savukārt 1. martā plkst. 21.15 LTV1 un REPLAY.lv būs vērojams stāsts par vērienīgās daudzsēriju filmas tapšanu.
**

Tas ir stāsts par spraigiem un līdz šim maz zināmiem notikumiem, kas pēc Otrā pasaules kara risinājās Baltijā. Scenārijs balstīts uz patiesiem notikumiem pagājušā gadsimta vidū, kad Lielbritānijas un Padomju Savienības specdienestu savstarpējās cīņas lauks bija arī Latvijas meži.