Zaļgalvis. Nākotnes ēdienkarte

“Tādi pavāri kā es, kuri nozarē strādā jau kopš 90. gadiem, ir  gatavojuši gan ķenguru astes, gan krokodilus, gan lotosa ziedus. Labas garšas meklējumos lēnām nonācu atpakaļ pie vietējiem produktiem,” stāsta pavārs Ēriks Dreibants. Viņš atradis vietu, kur nav civilizācijas trokšņu, taču tuvumā ir smilšakmens pagrabi. Tajos videi draudzīgos apstākļos uzglabā burkānus, bietes, kartupeļus un ābolus. 

Runājot par nākotnes ēdienkarti, pavārs piedāvā skandināvu pieredzi, kur par veselīgu uzturu un produktiem izglīto jau bērnudārzā. Raidījumā ar savu pieredzi dalīsies arī “Michelin” zvaigzni ieguvušā restorāna “Grön” dibinātājs Toni Kostians.