• Ceturtdiena, 2021. gada 29. jūlijs
  • Vārda diena: Vidmants, Edmunds, Edžus
  • Rīgā mākoņains, +22 °C, Z vējš, 4m/s
LSM Bērnistaba

Pārtikas revidents. Subprodukti

Pārtikas revidents

Šīs nedēļas raidījumā «Pārtikas revidents» pievēršas brīžam nepelnīti aizmirstiem, bet šefpavāru un uztura speciālistu slavētajiem dzīvnieku gaļas subproduktiem!

Tāpēc šonedēļ pētīsim, kādi subprodukti ir populāri Latvijā. Šefpavārs Raimonds Zommers un šova «Īstās latvju saimnieces» dalībniece Dace Reiziņa atklās, kā tos pagatavot tā, ka tie garšos pat visskeptiskākajam ēdājam. Savukārt uztura un veselības speciālisti skaidros, kas šajos produktos ir vērtīgs un kāpēc tos derētu iekļaut savā ēdienkartē.

Komentāri (1)

Andis Alksniņš
ņam, ņam līķīšu ēdieni brokastīs, pusdienās un vakariņās!
Un "speciālisti" ar nopietnām sejām stāsta, cik tas viss ir veselīgs. :D
Tikmēr rinda pie Stradiņiem kļūst ar vien garāka.

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

Pārtikas revidents. Nākotnes pārtika

Pārtikas revidents

Vai, apēdot saldējumu, varēsim atvēsināties?

Pārtikas revidents

Kā saldējums ietekmē zobu veselību?

Pārtikas revidents

Kādus rīsus vislabāk izvēlēties?

Pārtikas revidents

Zaļi kartupeļu čipsi – vai tādus var ēst?

Pārtikas revidents