V.I.P. 21. septembris. Pirmais pusfināls

Šoreiz spēles vadītājs Uģis Joksts uzdos jautājumus par papīru, kuskusu, verdzību, matemātiku un citām tēmām.

Dalībnieki:

Zane Vaļule, komandas kapteine. Asistente Daugavpils universitātē, patīk lasīt, doties pārgājienos, ceļot. Par lielu sasniegumu uzskata dalību 136 kilometrus garajā pārgājienā Kolka–Dubulti, ko pieveica 42 stundās. Angļu valoda ir sirdslieta, kas no obligātā priekšmeta skolā pārtapusi par hobiju un darbu.

Renārs Leiskins. Absolvējis Daugavpils 12. vidusskolu, plāno studēt ģeogrāfiju. Piedalījies Latgales jauno ģeogrāfu skolā. Ceļo sportošanas dēļ, ir garo distanču skrējējs, agrāk spēlējis hokeju. Patīk datorspēles, ir strādājis kā brīvprātīgais urbānās kultūras festivālā «Hypertown».

Inta Kļavinska. Sākumskolas skolotāja, uzticīga Daugavpils 12. vidusskolai kā skolniece, tagad skolotāja un kā skolnieku mamma. Patīk ceļot, vadīt auto, nesteidzīgi baudīt rīta kafiju, apmeklēt teātri un koncertus.


Kristians Krievāns, komandas kapteinis. Tukumnieks, bet strādā kā vokālais pedagogs Rīgā, Ikšķilē un Lielvārdē. Studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Patīk  pastaigas, dziedāšana, sarunas, galda spēles, riteņbraukšana, opera. Aizraujas ar sociālās dzīves un koncertu organizēšanu.

Kaspars Blekte, nāk no Pierīgas, strādā par kraušanas tehnikas vadītāju. Aizraujas ar straujūdens airēšanu un citām izturības aktivitātēm – orientēšanos, velosipēdu pārgājieniem. Interesē  vēsture, ģeogrāfija, kultūra, sports. Iespaidīgākais piedzīvojums ir ekspedīcija pa upi aiz polārā loka Krievijā.

Roberts Veics, studējis ekonomiku, bet strādā IT nozarē. Patīk nodarboties ar skriešanu, piedalījies vairākos maratonos. Aizraujas ar mūziku, gan krājot plates, gan spēlējot basģitāru.