V.I.P. 22. marts. Pirmais pusfināls

Kad daba atdzīvojas un viss sāk plaukt un ziedēt, arī šīs spēles dalībnieki bez garām pārdomām ir nolēmuši beidzot spēli izbaudīt klātienē! Elīnas Salas komanda grib izbaudīt emocijas un pārbaudīt prātu ieraksta režīmā, bet Guntars Vičmanis ar draugiem pārcelties no tiešsaistes spēles uz reālu spēli. Uģis Joksts ļausies šim sešu dalībnieku eksperimentam, jautājot par sportu, ģeogrāfiju, vēsturi un citām tēmām, kas saistās ar erudīciju.

Elīna Sala ir komandas kapteine. Pabeigusi LU Ķīmijas fakultāti un kalnu skolu, dzīvojusi kalnu nometnē Kabarda–Balkārija apgabalā. Piedalās erudīcijas spēlēs un organizē viktorīnas ģimenei. Par hobijiem uzskata kino, ēst gatavošanu un datorspēles, aizrāvusies arī ar kalnu pārgājieniem, adīšanu un šahu.

Elvijs Sala ir kapteines brālis Pabeidzis RTU Informācijas tehnoloģiju fakultāti un strādā par Projektu vadītāju IT uzņēmumā. Kinomāns, kurš seko izklaides jomas jaunumiem, patīk fantāziju literatūra. Šīs zināšanas izmanto, piedaloties dažādās viktorīnās. Sapņo piedalīties «Izdzīvotāja» šovā.

Ilmārs Pokšāns ir kapteines draugs. Pabeidzis RTU Ķīmijas tehnologus un turpina studijas RTU Kvalitātes vadībā. Strādā un dejo tautas dejas. Aizraujas ar visa veida sporta veidiem, ir arī liels filmu un seriālu mīlis. Plāno iemācīties slēpot tik pat viegli kā žonglēt – dienas laikā!


Guntars Vičmanis ir komandas kapteinis, darba vieta saistīta ar starptautisku vidi. Ar komandas biedriem pazīstams piedaloties erudītu cīņās. Vaļasprieki – ceļošana un dziedāšana korī. Tipisks dīvāna eksperts, kuram šķiet, ka ir guvis pietiekami daudz informācijas par šo un to, lai pietiktu nekaunības pretendēt uz dalību V.I.P.

Jānis Smirnovs. Studējis RTU programmu «Transportbūve» un strādā nozarē. Ja jāizvēlas runāt vai klusēt, tad biežāk izvēlēsies otro. Patīk fiziskas aktivitātes brīvā dabā. Iespēju robežās izmanto izdevību piedalīties erudīcijas pasākumos. Tā ir iespēja uzzināt ko jaunu un labi pavadīt laiku, ko sagaida arī no dalības V.I.P.

Ainārs Rutkēvičs. Radio SWH ziņu redaktors, tātad darbs – runāt. Vaļasprieki – sports, ceļošana, kopā būšana un sarunas ar draugiem, un, protams, tautas dejas. Erudīcijas spēles – laba iespēja pārbaudīt zināšanas, sadarbību un reizēm arī veiksmi.