Spīlberga kompānija radīs filmas "Netflix"

Provizoriskie reitingu dati un sabiedrisko mediju satura atskaņotāja REPLAY.lv lietojuma statistikas dati rāda, ka interese par Dziesmu un deju svētkiem LTV platformās ir bijusi tiešām liela. Deju lielkoncertu “Māras zeme” vērojuši 35 % no tā brīža televīzijas skatītājiem, bet noslēguma koncertu “Zvaigžņu ceļā” – teju 49 %, rāda provizoriskie pētījumu kompānijas “TNS Latvia” Kantar TNS dati.

Dziesmu un deju svētku laikā skatītāju intereses pieaugums bija vērojams praktiski visās LTV platformās – kā ēterā, tā sociālajos tīklos un REPLAY.lv. Augusta pirmajā pusē būs zināmi precīzi dati par LTV reitingiem jūlijā, taču jau tagad var pieļaut, ka rezultāti būs ļoti labi. Saņemtas atzinīgas atsauksmes, pateicības vārdi, kā arī ieteikumi, ko ņemt vērā nodrošinot citu nozīmīgu pasākumu translācijas. REPLAY.lv kļuvis par šo svētku arhīvu. Saitē https://ej.uz/svetki2018 pieejamas visas LTV nodrošinātās Dziesmu un deju svētku pārraides. Tās var skatīties bez ierobežojumiem visā pasaulē.

Daudzi skatītāji pauž interesi par to, vai svētku pārraides būs iespējams iegādāties DVD formātā. To ir iespējams izdarīt, zvanot pa tālruni 67200285 LTV arhīvam vai rakstot e-pastu uz [email protected]. Latvijas Televīzija arī atgādina, ka LTV veikto Dziesmu un deju svētku notikumu ieraksti legāli pieejami tikai LTV platformās un LTV oficiālajos sociālo mediju kontos, un šo materiālu pārpublicēšana un kopēšana ir aizliegta, tādēļ ikviens interesents aicināts izmantot REPLAY.lv sniegtās skatīšanās iespējas, kur lielāko daļu no šī gada Dziesmu un deju svētku ierakstiem, tajā skaitā deju lieluzvedumu “Māras zeme” un noslēguma koncertu “Zvaigžņu ceļā” ir iespējams vērot HD izšķirtspējā.