• Otrdiena, 2019. gada 20. augusts
  • Vārda diena: Bernhards, Boriss, Rojs
  • Rīgā +20.6°C, - vējš 0m/s, 766mm Hg, 60%
LSM Bērnistaba

«Gatavo dabā» 4. sērija

Gatavo dabā

Pavasara neatņemams vēstnesis ir sulu laiks. Tad nu šoreiz Renārs Purmalis dodas ciemos pie Linarda Liberta uz Ikšķili, lai uzzinātu ko vairāk par bērzu sulām, to pareizu ieguvi un kā vislabāk tās patērēt un pārstrādāt.

Pēc pastaigas un svaigas bērzu sulas sadzeršanās Renārs savam viesim pagatavos gardu burgeri ar pašceptu maizi, karamelizētiem sīpoliem un paštaisīta BBQ mērci, bet desertā - želeju pasniegtu ar bērzu sulas sīrupu.

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

Gatavo „Gatavo dabā” 8. (nosl.) sērija

Gatavo dabā
Anotācija

„Gatavo dabā” 8. (nosl.) sērija

Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 7. sērija

Gatavo dabā
Anotācija

«Gatavo dabā» 7. sērija

Gatavo dabā

«Gatavo dabā» 6. sērija

Gatavo dabā