Vakars ar Renāru Zeltiņu

Piektdienām aizliegts būt garlaicīgām un skumjām, tās nedrīkst būt pārāk sakārtotas un pelēkas. Tām jābūt aizraujošām un priecīgām, mazliet trakulīgām un krāsainām. Gluži kā TV raidījumam «Vakars ar Renāru Zeltiņu», kurā jautrība iet roku rokā ar informētību par aktuālo, bet visdažādākās izdarības draudzējas ar populāru un interesantu viesu izzināšanu.

Pie Renāra gluži kā uz lielisku mājas ballīti ierodas atšķirīgas darbības sfēras pārstāvoši draugi, kuri labprāt piedalās tikai šeit pieņemamās spēlēs. Protams, neizpaliek arī aprunāšanās par aktuālo un vienkārši neparasto. Un loģiski, ka neiztiek arī bez muzikāla pieskāriena, jo latvieši taču ir dziedātāju tauta!

Jau pirmajā raidījumā pie Renāra ciemosies jaunā LTV seriāla «Māja pie ezera» galvenā dīva Sandra Kļaviņa, muzikālas sadarbības ieceres atklās dziedātājs Ralfs Eilands un absolūtu pirmatskaņojumu piedāvās grupa «Labvēlīgais tips». Tāpat Renārs būs sagatavojis saviem viesiem un skatītājiem neparastu pārsteigumu, kas sauksies «Zeltiņa rokas». Turklāt, lai raidījums iegūtu gruntīgāku nokrāsu, tajā būs arī visīstākais ziņu izlaidums! Protams, ne jau klasiskajā, bet īpašajā — Zeltiņa mērcē!

Šo visu pārdomājot, ir skaidrs, ka piektdienas vakars uzreiz pēc «Panorāmas» jāturpina ar to pašu TV kanālu, jo bez Renāra Zeltiņa jautru vakara ballīti un lielisku nedēļas nogali uzsākt būs daudz grūtāk. Tiekamies ēterā!