• Ceturtdiena, 2021. gada 21. janvāris
  • Vārda diena: Agne, Agnese, Agnija
  • Rīgā viegls lietus, -4 °C, D/DA vējš, 4,63m/s
LSM Bērnistaba

«Pārtikas revidents». Ēšanas paradumi un Covid-19

Pārtikas revidents

Covid-19 pandēmija ir mainījusi mūsu dzīves. Un tā ir mainījusi arī to, kā mēs patērējam pārtiku – kur un kā to pērkam, un kādiem produktiem dodam priekšroku. Šajā raidījumā analizēsim to, kā pandēmija ietekmējusi mūsu uztura paradumus, kā arī noskaidrosim, kā iepirkties veselīgi, vienlaikus ietaupot naudu.

Komentāri (2)

Aivars Kalniņš
Ieteiktās ekonomisko ēdienu receptes ir tukšo kaloriju ēdieni, kuru lietošana uzturā ir bezjēdzīga! Tādi arhaiski piedāvājumi ir TV raidījuma necienīgi. Rekomendēju raidījumam pieaicināt zinošākas personas.
Helēna Andersone
Jautājums- kur izliet eļļu,kura paliek burciņā ar siļķēm,kad siļķes apēstas?

Pievienot komentāru

Pievienot atbildi

Lai komentētu, ienāc arī ar savu draugiem.lv, Facebook vai Twitter profilu!

«Pārtikas revidents». Cukurs: kā tas ietekmē veselību?

Pārtikas revidents
Anotācija

«Pārtikas revidents». Cukurs: vai to iespējams aizstāt?

Pārtikas revidents

«Pārtikas revidents». Ziemassvētku galds

Pārtikas revidents
Anotācija

«Pārtikas revidents». Cukurs: kā tas ietekmē veselību?

Pārtikas revidents

Vai kāpostu sula ir veselīga?

Pārtikas revidents