Personība. 100g Kultūras. Normunds Rutulis

„Man mūzika ir darbs un izklaide vienlaicīgi”, tā atzīst dziedātājs, producents, radio dīdžejs, TV raidījumu vadītājs Normunds Rutulis. Savu muzikālo darbību viņš uzsāka trīspadsmit gadu vecumā Ādažos, Gunāra Freidenfelda vadītajā bērnu vokāli – instrumentālajā ansamblī „Zvaigžņu zagļi”. Liktenīga viņam ir sadarbība ar komponistu Raimondu Paulu, kura radītās dziesmas Normunda izpildījumā kļuvušas par hitiem.

Normunds ir saņēmis desmit Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas. Viņa darbības lauks ir plašs - šlāgeris, popmūzika, džezs un deju mūzika.

„Nekur nav tik labi kā mājās”, šāds nosaukums ir vienam no populārākajiem Normunda iedziedātajiem albumiem. Tāda ir arī viņa paša dzīves izjūta, kurā ģimenei ir tikpat svarīga loma kā mūzikai. Viņš ir īsts Rīgas puika, azartisks ideju ģenerators un arī izpildītājs. Normundu aizrauj ātrums, savulaik viņš ir nodarbojies ar motokrosu, un arī šodien dziedātājs ļaujas dažādiem sportiskiem izaicinājumiem. Maijā iznāks Normunda jaunais solo albums „Vēl viens laimīgs rīts”