V.I.P. 29. marts. Otrais pusfināls

Veiksmi, intuīciju un prātu četrdesmit minūtēs vēlas pārbaudīt divu ģimeņu komandas. Aigars Naglis uz spēli nāk ar savām divām meitām un Mārtiņš Vērdiņš ar māsu un mammu. Abas komandas spēlei pieteikušas kapteiņu meitas, bet tas bijis ģimenes lēmums reiz izmēģināt piedalīties raidījumā, ko ierasti skatās LTV. Abas komandas apliecinās, ka ģimenē ir spēks.

Aigars Naglis – komandas kapteinis. Patīk autosports un erudīcijas spēles. Mēdz apmeklēt rallijus klātienē. Meitas domā, ka viņš ir smieklīgs un zina visu.

Lauma Nagle – kapteiņa vecākā meita. Ikdienā jurista palīdze. Interesējas par vēsturi un tiesību zinātni. Domā, ka viņai vienmēr ir taisnība un to, ka zina visu labāk par tēti. Garšo paēst un laba mūzika.

Anna Nagle – kapteiņa jaunākā meita. Mācās Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas 12. klasē. Vienmēr ir kaut kas sakāms. Neklusēs arī tad, ja nav ko teikt. Eksperts mūsdienu popkultūras jautājumos, bet māk arī uz ukuleles nospēlēt «Smoke On The Water» galveno motīvu.


Mārtiņš Vērdiņš – komandas kapteinis. Jurists, patīk iesaistīties dažādās sportiskās aktivitātēs, ēst garšīgu ēdienu. Vaļasprieki ir sēņošana un makšķerēšana, ko tagad nodod tālāk arī saviem bērniem. Ar humora izjūtu arī viss ir kārtībā. Cer uz jautājumiem par vēsturi, ģeogrāfiju un sportu.

Maija Vērdiņa – kapteiņa māsa. Strādā par administratori, bakalaura grāds kultūras uzņēmējdarbībā. Piedzīvojumu meklētāja, šajā vasarā izlēkusi ar izpletni un, sākoties 2021. gadam, pieteikusies Latvijas izaicinājumam – noiet 12 pārgājienus.

Staņislava Vērdiņa – kapteiņa mamma. Skolotāja, direktora vietniece. Brīvajā laikā dzied korī. Padodas dažādi rokdarbi. Kaislīga ceļotāja, kura katru lieko eiro atliek kādam ceļojumam. Emulators – prot visu, ja neprot – nav problēmu iemācīties.