V.I.P. 29. jūnijs. Otrais pusfināls

Ja reiz bija viens spēles pusfināls, tad jābūt arī otram. Gluži kā pirmajā nebija Līgu un Jāņu, tā šajā nebūs Pēteru. Šoreiz kapteiņi būs ģeogrāfs Artūrs Luņevs un ekonomikas skolotājs Matīss Rihards Vilcāns.

Dalībnieki:

Artūrs Luņevs, komandas kapteinis. Ir dabas zinātņu bakalaurs ģeogrāfijā, strādā Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūrā. Sevi uzskata par sabiedriski aktīvu cilvēku. Ir kandidējis Saeimas vēlēšanās un piedalījies erudīcijas spēlē «Gudrinieku klase».

Dāvis Valters Immurs, kapteiņa  kursabiedrs, īstens rīdzinieks un ģeogrāfs. Strādā karšu izdevniecībā “Jāņa sēta’’, kur darbojas kā ģeogrāfisko informācijas sistēmu inženieris. Spēlē badmintonu, piedalās viktorīnās. Brīvdienās obligāti dodas pie dabas vai uz laukiem Cēsīs.


Matīss Rihards Vilcāns, komandas kapteinis. Pēc studijām ārzemēs  atgriezies Latvijā,  ir ekonomikas skolotājs, kam uzticēta arī klases audzināšana. Aizraujas ar slēpņošanu, joprojām cenšas lasīt grāmatas un apmeklēt teātri, ar ko «sasirga» pēc dalības spēlē «Veiksme. Intuīcija. Prāts» pirms pieciem gadiem. Sper pirmos soļus pamestu vietu atdzīvināšanā un domubiedru komūnas veidošanā.

Ņikita Trojanskis, kapteiņa klases biedrs Rīgas Valsts 1. ģimnāzijā. Studiju laikā Anglijā iemīlējās epidemioloģijā un maijā sāka savas darba gaitas Latvijā cīņā ar infekcijas slimībām. Ir izveidojis savu «Youtube» šovu «TROJAN», kur neformālā gaisotnē intervē sabiedrībā zināmus cilvēkus.