"Iekodies Kurzemē"
Garšas ekspedīcija pa Latviju ir atpakaļ! Šoreiz Māra Pole un Mārtiņš Kozlovskis dosies izbaudīt Kurzemes tradicionālās garšas un izzināt šīs puses skaistumu un noslēpumus vietās, cilvēkos un ēdienos. Arī šoreiz Māra ciemosies pie īstām Kurzemes saimniecēm, lai kopīgi gatavotu, bet Mārtiņš dosies raudzīties, kā top dažādi Kurzemes puses produkti – gan ēdami, gan neēdami, un mēģinās arī pats apgūt pa kādam tradicionālam arodam.
Ceturtdiena, 30. jūlijs
Kolka
Pirmajā ceļojuma dienā Māra dosies uz zvejnieku sētu, kur ar saimnieci gatavos zivju zupu un gardas uzkodas no sīgas. Bet Mārtiņš pētīs Kurzemes zivju kūpināšanas tradīcijas, kāps Slīteres bākā un ciemosies Dundagas pilī.
Kuldīga
Šoreiz Kurzemes garšas pētot, Māra dosies izzināt īsta sklandrauša noslēpumus Alsungā un apskatīs Riežupes smilšu alas, bet Mārtiņš centīsies turēt līdzi suitu sievām, ceps maizi Jūrkalnes pusē un ciemosies pie īpašiem kartupeļiem Kuldīgā.
Piektdiena, 31. jūlijs
Saldus
Garšu ceļojums pa Kurzemi turpinās. Šoreiz Māra ciemojas pie saimnieces Saldus novadā, gatavo cūku pupu kotletes un apskata skaisto Jaunauces pili. Savukārt Mārtiņš pārvar bailes un dodas pie bitēm, mielojas ar medu un ieelpo reibinošo lavandas smaržu, pats būdams vienkārši laimīgs.
Rucava
Garšas ekspedīcijas noslēdzošajā dienā Māra dodas pie saimnieces uz Rucavu un pēta, kas ir tas īpašais «baltais sviests», bet Mārtiņš izstaigā iespaidīgo Dunikas purva taku ar simtgadīgajām priedītēm, apskata senos darbarīkus «Bajāru rijā» un mācās, kā likt niedru jumtus zvejniekciemā. Savukārt savu ceļojumu, kas abiem aizsākās Kolkas ragā, abi beidz Nidas oļainajā pludmalē – pašā Kurzemes attālākajā stūrī.