pirmdiena, 6. februāris

Vārda dienas: Dace, Dārta, Dora

LTV.LV
Latvijas Sabiedriskie Mediji
Rīgā +2 °C, ZR vējš, 3m/s
Bērnistaba

Revidents

Skaties

Anotācijas

«Revidents». Kā pagatavot rasolu?

Kāda ir īstā un pareizā rasola recepte un vai tāda vispār pastāv? Kāpēc daži šos salātus dēvē par rosolu, bet citi – par rasolu un vai šim ēdienam maz ir kāds sakars ar slavenajiem Olivjē salātiem? Šoreiz “Revidentā” – viss par un ap leģendāro svētku ēdienu un tā izcelsmi sarunā ar literatūrzinātnieku Ojāru Lāmu, kā arī sociālantropoloģi un ēdienu kultūras izzinātāju Elīnu Kursīti.

«Revidents». Kā izvēlēties piparkūku mīklu?

Ko par piparkūku mīklu liecina tās krāsa un konsistence un kāpēc uztura speciālisti iesaka izvēlēties tieši gaišākos cepumus? Tie ir tikai daži no jautājumiem, uz kuriem šīs nedēļas raidījumā lūkos atbildēt Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas katedras vadošā pētniece Daiga Kunkulberga, kā arī uztura speciāliste Zane Timpare.

Ieteikt

Raidījumu arhīvs

februāris, 2023
P O T C Pk S Sv
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12