LTV1 ēterā būs vērojama daudzsēriju romantiskā filma "Sirds likums 3"

LTV1 ēterā būs vērojama daudzsēriju romantiskā filma "Sirds likums 3"

Sākot no 11.augusta piektdienu rītos plkst.8:35 LTV1 ēterā varēs vērot romantiskās daudzsēriju filmas «Sirds likums» trešo un noslēdzošo sezonu.

«Sirds likums 3» iesāksies ar to, ka Klifs bildinās Greisu. Savukārt Bobs viņai piedāvās amatu pilsētas domē. Pegija vēlēsies sarīkot labdarības pasākumu zvejnieku atbalstam un lūgs Mūna palīdzību. Šellija  dabūs jaunu darbu un prasīs Erika piekrišanu, lai vestu līdzi meitu. Pilsētā ieradīsies jauns apgabala prokurors Pols Votsons. Džerija paziņos Džekam, ka “Sietlas Kurjeram” ir jauns redaktors. Džastīna nolems īrēt dzīvokli.

«Sirds likums» ir ASV-Kanādas daudzsēriju filma, kas tapusi pēc ASV rakstnieces Debijas Makomberas (Debbie Macomber) tāda paša nosaukuma romāna. Tā tika filmēta no 2013. līdz 2015.gadam Kanādas pilsētā Vankūverā, lai gan tiek atainots, ka filmas darbība notiek Vašingtonas štatā ASV.

Kopumā «Sirds likumam» ir 36 sērijas, kas norisinās trīs sezonās. Filma ārpus ASV rādīta arī Lielbritānijā, Vācijā, Itālijā, Turcijā, Grieķijā un citviet.

«Sirds likumu» kritiķi novērtējuši kopumā pozitīvi - populārajā vietnē «Metacritic» tā no 100 iespējamajiem punktiem saņēmusi 62 desmit kritiķu vērtējumā.

Olīvijas lomu atveido populārā amerikāņu aktrise un modele, arī uzņēmuma «L'Oreal» personība Endija Makdauela (Andie MacDowell), bet Džeka lomā iejuties ne mazāk zināmais kanādiešu aktieris Dilans Nīls (Dylan Neal).

Patīkamu skatīšanos!